Sat Nam Rasayan®

Wat is Sat Nam Rasayan®? Het is een vorm van genezing die uit India en Tibet komt. Deze is door Yogi Bhajan naar het Westen gebracht in 1968. Rond de jaren ‘90 heeft hij opdracht gegeven aan Guru Dev Singh, die nu de Master is van deze kunst van genezing, om een school te formeren en Sat Nam Rasayan® aan mensen te leren. Rond de hele wereld is er nu de mogelijkheid om cursussen over deze discipline te volgen.

Hoe een sessie werkt:
Je ligt aangekleed, met ogen dicht, op het massagebed of op een mat op de vloer. Ik zit naast je en raak de schouder of arm aan. Een behandeling kan ook zonder fysiek contact worden gegeven en ook op afstand.
Sat Nam Rasayan® maakt het mogelijk voor de behandelaar om in een diepe meditatieve staat van bewustzijn te komen. Tijdens deze staat van diepe meditatie – Shuniya – lossen weerstanden en blokkades zich op en ontstaan de wijzigingen van het fysieke, mentale en emotionele systeem. Het eerste effect is een werkelijke onstspanning. Het doel is om jou te helpen om jouw innerlijk evenwicht te werkrijgen zodat de kracht - die zit in jezelf - van de selfgenezing weer kan werken.


Voor informaties of afspraak maken, neem gerust contact met mijKundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan

Kundalini Yoga wordt de yoga van Bewustzijn genoemd. Het helpt je om je ware zelf te ontdekken, het balanceert het klyersysteem en versterkt het zenuvstelsel. Het helpt je kalm, gecentreerd en helder te blijven tijdens alle uitdagingen van je leven. Door het beoefenen van Kundalini Yoga groei je. Je voelt vitaler en energieker. Om dit te bereiken, wordt er in Kundalini Yoga gebruik gemaakt van lichamelijke oefeningen (kriya's), meditaties, mantra's zingen en ademhalingstechnieken.Wat heb je nodig? Draag losse kleding tijdens de les, het liefst katoen of ander natuurlijk weefsel en zorg dat je voldoende water drinkt (breng een fles mee).

Heb je lichamelijk of geestelijk een beperking, bespreek deelname aan yoga dan eerst met je huisarts.

Deelname aan de lessen en workshops is op eigen risico. Respecteer je eigen grenzen en forceer niets.


Als je vragen hebt of je wilt aanmelden, klik op contact