Devotional Light

Herstel jouw energie

Ontspanningsmassage


Mijn manier van masseren is rustig, zacht,  langzaam en intu├»tief. Een massage zorgt voor een ontlading van stress en diepe ontspanning, brengt rust en positieve effecten op het lichaam en  op het mentale gebied.

Even een moment voor jezelf, even weg uit de drukte van alle dag. Het doel van de massage is om je zo volledig mogelijk te laten ontspannen en genieten zodat  je loskomt van de dagelijkse hectiek of stress.

Daarnaast worden de spieren soepeler, stroomt het bloed  beter  door het lichaam en wordt de afvoer van afvalstoffen  gestimuleerd.  Een ontspanningsmassage kan daarom heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid  ter voorkoming van  stress en overbelasting of om vermoeide en/of pijnlijke spieren aandacht te geven.

Het is een moment om aandacht aan jezelf te geven, jezelf eens te verwennen en tot rust te komen.

Door regelmatig een ontspanningsmassage te ontvangen, zorg je ervoor dat je je  prettiger, energieker en meer ontspannen in jouw   lichaam voelt en dat spieren soepel blijven.

Ik geef korte massages van 20 of 30 minuten en langere massages van  een uur of anderhalf uur.

De massage-olie die ik gebruik is neutraal en geschikt voor  ieder huidtype.

Stoelmassage

Een  stoelmassage is er op gericht om de bloedcirculatie te verbeteren en daardoor het lichaam (en de geest) te laten ontspannen.  Hierdoor wordt het immuunsysteem versterkt en geeft het direct een verlichting van stressgerelateerde klachten. Na de massage voel  je jezelf opgefrist en alerter, de spieren zijn soepeler en vitaliteit keert terug. Door regelmatig een massage te ontvangen, bevorder je  een meer bewuste omgang met jouw lichaam. Daardoor krijg je de kans om een klacht te verhelpen voordat deze chronisch wordt.

Stoelmassage wordt bij een aantal organisaties ingezet als onderdeel van het beleid om ziekteverzuim terug te dringen.

Als werknemers gedurende langere tijd moeten werken in een situatie die hun mentale en emotionele belastbaarheid te boven gaat, is de kans groot dat zij last krijgen van allerlei psychische en lichamelijke klachten, die op termijn kunnen leiden tot ziekte. Een stoelmassage kan dus ook gezien worden als preventiemiddel.  Zo gewenst, geef ik stoelmassage bij bedrijven.


Hoe werkt het:

Je zit (met je kleren aan) op  de massagestoel en dat voelt op zich al comfortabel en ontspannen. De stoel ondersteunt alle lichaamsdelen zodat het lichaam zich totaal kan ontspannen. Ik vraag altijd  aan jou of de stoel goed  is ingesteld en of je bepaalde fysieke klachten en/of wensen hebt. Een behandeling kan helpen bij   klachten aan of ter voorkoming van pijnlijke schouders en armen, rugpijn, stijve nek. De massage duurt circa 15 tot  20 minuten.Massage geschiedt altijd op eigen risico en als je twijfelt, vraag dan eerst advies aan je arts. Jouw gezondheid staat altijd voorop.

SiteLock

Adres bedrijf:

Devotional Light

Anna Chiara Devoti

Zwitserlandstraat 38

2034BL Haarlem

Kvk69129940

NL002513733B77

Copyright @ All Rights Reserved